فریز کردن رب گوجه جوانه موجب مسمومیت زن سفیر هند شد

رب گوجه جوانه ارزش غذایی بالاتری نسبت به سس گوجه فرنگی دارد. نه تنها متراکم تر و غلیظ تر است، بلکه حاوی سطوح بالاتری از لیکوپن است.

این یک آنتی اکسیدان است که فواید زیادی برای سلامتی مانند بهبود سلامت پوست و سلامت قلب و محافظت در برابر برخی از انواع سرطان دارد.

در حالی که این آنتی اکسیدان خاص در همه گوجه فرنگی ها وجود دارد، سطوح بالاتری از آن در انواع فرآوری شده مانند رب گوجه فرنگی وجود دارد.

آیا می توانید رب گوجه فرنگی را جایگزین سس گوجه فرنگی کنید؟

اگر همه شما سس گوجه فرنگی را تمام کرده اید، اما به انباری خود نگاه می کنید، و یک معدن طلا پیدا می کنید.

رب گوجه فرنگی، پس خوش شانس هستید. رب گوجه فرنگی بهترین جایگزین برای سس گوجه فرنگی است اگر مواد آماده ندارید.

رب

تنها چیزی که برای تبدیل رب گوجه فرنگی به سس گوجه فرنگی نیاز دارید رب و مقداری آب است.

حتی ممکن است متوجه شوید که با این کار می توانید سس گوجه فرنگی زیبا و با طعم منحصر به فرد خود را بسازید.

چه کسی می داند، ممکن است هرگز به خرید اجناس آماده برنگردید، ممکن است پس از امتحان کردن به این روش، از اینجا به بعد آن را خودتان انجام دهید.

در حالی که خرید سس آماده همیشه آسان‌تر است، اما درست کردن سس خود می‌تواند بسیار سودمند باشد زیرا می‌توانید آنچه را که داخل آن می‌رود کنترل کنید و می‌توانید حس شخصی خود را به آن بدهید.

سس یا رب گوجه فرنگی کدام بهتر است؟

به طور کلی بستگی به سلیقه شخصی دارد که کدام بهتر است. اما اکثر مردم می گویند که رب گوجه فرنگی بهتر از سس گوجه فرنگی است.

این به این دلیل است که طعم غلیظ تری دارد، همچنین در بافت آن بسیار غلیظ تر است، که اغلب در سس گوجه فرنگی به دنبال آن هستند.

هیچ کس یک سس گوجه فرنگی غلیظ و کلوخه نمی خواهد!

به همین ترتیب، سس باید غلیظ تر شود تا به قوام یک رب برسد، بنابراین باید حجم مواد را دو برابر کنید.

چگونه از رب گوجه فرنگی سس گوجه فرنگی درست کنید؟

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.