در زیر به بهترین فواید سلامتی خوردن ترشی خیار و هویج اشاره شده است.
خوردن ترشی خیار و هویج که بدون استفاده از سرکه تهیه می شوند می تواند به بازیابی پروبیوتیک ها کمک کند.
در اینجا ما بررسی می کنیم که آب ترشی خیار و هویج چقدر خوب است، شما ترشی را در برنامه غذایی خود اضافه کنید و برای تازه کردن جوانه های چشایی خود مصرف کنید.
ترشی خیار و هویجحاوی آنتی اکسیدان است.
ترشی خیار و هویج سرشار از آنتی اکسیدان هستند و عمدتاً برای «Decalepis hamiltonii» یا ریشه پرستو صادق است.
از آنجایی که از سبزیجات و میوه های نارس و خام برای تهیه ترشی استفاده می شود، محتوای آنتی اکسیدانی آن دست نخورده باقی می ماند.
در اینجا میوه ها و سبزیجات به صورت خام و بدون هیچ گونه پخت و پز ذخیره می شوند و بنابراین ترشی ها منابع غنی آنتی اکسیدان هستند که تمایل به مبارزه با رادیکال های آزاد و معکوس کردن روند پیری دارند.
غذاهای ترشی خیار و هویج که سرشار از آنتی اکسیدان هستند می توانند از سلامت ما محافظت کرده و از اثرات متابولیسم سلولی محافظت کنند.
ترشی خیار و هویج از مشکلات گوارشی جلوگیری می کند.
خوردن ترشی خیار و هویج می تواند شما را از مشکلات گوارشی نجات دهد.
باکتری های پروبیوتیک یا باکتری های دوستی که بخشی از دستگاه گوارش انسان را تشکیل می دهند به هضم غذا کمک می کنند.
اما، این باکتری های دوست به دلیل حمله باکتری ها یا استفاده از آنتی بیوتیک ها از بین می روند.
هر گونه کاهش در تعداد باکتری های پروبیوتیک ممکن است منجر به مشکلات گوارشی شود.
ترشی خیار و هویج تهیه شده از نمک و فرآیند طبیعی می توانند منجر به رشد پروبیوتیک ها شوند.
ترشی خیار و هویج نمک تخمیر شده می تواند منجر به رشد باکتری های دوست برای کمک به هضم غذا شود.
ترشی خیار و هویج مواد معدنی و ویتامین های حیاتی بدن شما را تامین می کنند.
بهترین بخش این است که ترشی ها حتی مورد علاقه بچه ها هستند و بنابراین از فواید سلامتی ترشی ها نیز بهره مند می شوند.