شیرینی دانمارکی درجه یک حاوی مقدار زیادی قند و چربی هستند، بنابراین اگر افراد بیش از حد بخورند، ممکن است باعث بیماری شود.
بیماری هایی وجود دارد که شیرینی ها می توانند باعث پوسیدگی دندان، افزایش وزن، دیابت، افزایش سطح کلسترول و فشار خون، بیماری های قلبی و شوند.
ما در زندگی روزمره خود شیرینی می خوریم و انواع زیادی از آنها وجود دارد.
ما می توانیم انتخاب کنیم که چه چیزی بخوریم. شیرینی ها اثرات مختلفی دارند و به دلایل و اهداف مختلفی خورده می شوند.
در حالی که شیرینی ها جنبه های خوبی دارند اما اگر به مصرف خود فکر نکنید، ممکن است اثرات بدی بر سلامت ما داشته باشند.
ما باید تاثیر شیرینی ها را در زندگی خود درک کنیم و به مقدار شیرینی که مصرف می کنیم فکر کنیم.
چگونه در رژیم غذایی از شیرینی لذت ببریم؟ آیا تا به حال در مورد اصطلاح “شیرین متنفر” شنیده اید؟ نه واقعا، درست است؟
سخت است که عاشق آب نبات، پودینگ و بستنی نشویم.
در حالی که شیرینیها به خاطر طعمهای دلپذیرشان محبوب هستند، اما به دلیل ناسالم بودن بدنام هستند.
اما حقیقت اینجاست شیرینی ها فواید سلامتی نیز دارند. ممکن است تعجب کنید چه مزایایی دارد؟ خوب بیایید بفهمیم
شیرینی دوست دارید؟ هر بار که یک برگه جدید باز می کنید، از تصاویر پس زمینه HD از غذاهای خوشمزه لذت ببرید.
بدون گلوکز، استقامت لازم برای انجام فعالیت های روزانه را نخواهیم داشت.
بنابراین، در روزهایی که میخواهید انرژی خود را افزایش دهید، به دنبال یک کیک کوچک خوشمزه یا یک تخته شکلات نباشید!
به ذخیره انرژی برای زمان بعدی کمک می کند.
شکری که از شیرینی ها دریافت می کنید می تواند فراتر از افزایش ناگهانی انرژی مورد استفاده قرار گیرد.
بدن شما انرژی را یکجا مصرف نمی کند. در مقادیر کم استفاده می کند. به عنوان مثال، هنگامی که بدن شما بخش خاصی از انرژی را مصرف کرد، بقیه آن در بدن شما ذخیره می شود.
این فرآیند گلیکوژنز نامیده می شود جنبه ستودنی این فرآیند این است که به بدن شما اجازه می دهد تا برای مدت طولانی بدون غذا خوردن کار کند.