روغن زیتون کریستال اصل روغنی با کیفیت متوسط محسوب می شود روغن زیتون تصفیه شده در درجه اول فقط برای پخت و پز استفاده می شود.
این برای تمام تکنیک های پخت و پز مناسب است، اما بیشتر برای پخت و پز در دمای بالا مناسب است.
میزان چربی آن مانند دو روغن فوق است.
نوع پوماس بی کیفیت ترین روغن زیتون موجود در بازار است.
تفاله از بقایای میوه و بقایای آن پس از اتمام فشار دادن میوه به دست می آید. هنگامی که میوه های واقعی فشرده می شوند، باقی مانده روغن و آب باقی می ماند.
این روغن باقیمانده استخراج شده و با روغن های مرغوب مخلوط می شود تا کیفیت آن بهبود یابد.
اما این روغن برای ماساژ و سایر روش های درمانی مناسب است.
روغن زیتون از التهاب محافظت می کند. اکسیداسیون LDL (کلسترول بد) را کاهش می دهد و عملکرد اندوتلیوم را بهبود می بخشد و رگ های خونی را می پوشاند.
لخته شدن خون را مدیریت می کند و فشار خون را نیز کاهش می دهد.
بر اساس مطالعه ای که توسط کارشناسان دانشگاه هاروارد T.H.
دانشکده بهداشت عمومی چان، افرادی که روزانه حداقل نصف قاشق غذاخوری روغن زیتون مصرف میکنند، 14 درصد کاهش خطر ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی و 18 درصد کمتر در معرض خطر ابتلا به بیماری عروق کرونر قلب نسبت به افرادی که مصرف نمیکنند، داشتند.
خطر ابتلا به سرطان را کاهش می دهد.
روغن زیتون به خاطر طعم متمایزش معروف است. به همه چیز از سس پستو گرفته تا گوشت و سبزیجات برشته می افزاید (حتی می توانید از انواع ملایم تر برای پخت استفاده کنید.
این دستور غذا برنده است، زیرا در عین داشتن ظاهری جذاب، سلامت و طعم فراوانی دارد. حاوی ریحان تازه، گوجه فرنگی، سیر و پنیر رنده شده است.
روغن زیتون علاوه بر استفاده در آشپزی و چاشنی، برای مصارف دیگر نیز معروف است.
به عنوان مثال روغن زیتون بخشی از داروها، محصولات زیبایی، صابون های مختلف و غیره است.
در زمان های قدیم مردم از روغن زیتون برای روشنایی لامپ ها نیز استفاده می کردند. در حال حاضر، می تواند به عنوان خدمت کند