مصرف کنندگان چای ماسالا رژیمی ممکن است به حفظ سلامت قلبشان کمک کنند.
برخی تحقیقات کاهش خطر بیماری قلبی را در افرادی که به طور منظم چای سبز یا سیاه می نوشند نشان داده است.
اگرچه یافته ها از نظر تأثیر چای بر کاهش کلسترول و فشار خون متفاوت بوده است.
تحقیقات مربوط به دیابت کمتر واضح است. برخی از مطالعات نشان می دهد که کاتچین موجود در چای سبز ممکن است به کنترل قند خون کمک کند و خطر ابتلا به دیابت نوع 2 را کاهش دهد.
با این حال، این یافتهها عمدتاً بر اساس شیوههای سایر کشورها بوده و در کارآزماییهای بالینی تکرار نشدهاند.
محققان همچنین در حال ارزیابی هستند که آیا دمنوش های گیاهی نعناع و بابونه نقشی در پیشگیری از دیابت دارند یا خیر.
تحقیقات بیشتری در مورد مقدار چای و نوع چای مورد نیاز است، به خصوص که برخی از نتایج شامل چای به شکل مکمل به جای نوشیدنی است.
اگرچه اطلاعات آنلاین زیادی در مورد چای به عنوان یک نوشیدنی ضد سرطان وجود دارد، اما تحقیقات ثابت نکرده است که مصرف چای به کاهش خطر ابتلا به سرطان کمک می کند.
یکی از محبوب ترین و پرمصرف ترین چای سیاه چینی Lapsang Souchong از استان یوننان چین و تایوان است.
این چای سیاه با طعم شیرین و دودی شدید، ناشی از خشک کردن سنتی برگ های چای روی آتش چوب درخت کاج یا سرو است.
چای سیاه معروف سیلان از سریلانکا که قبلاً سیلان نامیده می شد (نامی که جزیره در زمان مستعمره بریتانیا بر آن داشت) می آید.
این چای به رنگ قرمز با طعمی عجیب و غریب و معطر است که در ارتفاعات با مزارع در ارتفاع 1000 تا 2000 متری از سطح دریا رشد می کند.
هند انواع Assam و Darjeeling را ارائه می دهد که هر دو از استان هایی به همین نام سرچشمه می گیرند.
چای سیاه آسام یک چای قوی و پر بدن با طعم مالت و معدنی قوی است که غلیظ و تانیک است. اگر عاشق چای سیاه شیری هستید، این تنوع ایده آل است. گونه دارجلینگ به دلیل طعم تازه و عطر بدیع خود متمایز است.
قاره آفریقا نیز چای سیاه عالی را از مالاوی، زیمبابوه، تانزانیا، اوگاندا و کنیا در اختیار ما قرار می دهد.
اگرچه کنیا به دلیل تولید قهوه خود شناخته شده است، اما کنیا بزرگترین تولید کننده چای در آفریقا و سومین صادرکننده بزرگ چای سیاه در جهان است.